• Het benutten van flashcards voor effectieve voorbereiding op salesgesprekken 
  Het benutten van flashcards voor effectieve voorbereiding op salesgesprekken 
  228 Views

  In de wereld van sales is een gedegen voorbereiding essentieel voor succes. Een innovatieve, maar vaak over het hoofd geziene tool voor deze voorbereiding zijn flashcards. In deze blogpost verkennen we hoe het gebruik van flashcards kan helpen bij het voorbereiden op salesgesprekken, door belangrijke informatie zoals klantgegevens, product details en verkoopstrategieën snel bij de hand te hebben. 

  Lees meer
 • Een vreemde taal leren met flashcards
  Een vreemde taal leren met flashcards
  412 Views

  Je doet je boek open. Tijd om het proefwerk Frans van donderdag voor te bereiden! Je leest de eerste woordenlijst zorgvuldig door. 'Le chômage' betekent 'de werkeloosheid'... 'promouvoir' is de vertaling 'promoten' en 'le réseau' is 'het netwerk'... 'la grève' betekent 'de staking'... Na een tijdje begint je aandacht te verslappen. Wat was nu ook alweer de vertaling van 'de werkeloosheid'? Stond het accent circonflexe nou op de o of de a? Was dat ene woord nu vrouwelijk of mannelijk? Je...

  Lees meer
 • Flashcards maken
  Flashcards maken
  561 Views

  Als je naar je agenda voor volgende week kijkt, zakt de moed je in de schoenen. Hoe ga je al die proefwerken en overhoringen op tijd af krijgen? Er moeten zoveel woordenlijsten en hoofdstukken worden geleerd dat je nu al geen zin meer hebt - en je bent nog niet eens begonnen! Is er geen manier om het leren leuker en sneller te maken? Maak je geen zorgen: die is er wel degelijk! Door jezelf te overhoren met flashcards onthoud je de stof een stuk sneller. Ook is deze studiemethode een stuk...

  Lees meer
 • Het Leitner systeem
  Het Leitner systeem
  728 Views

  De proefwerkweek staat weer voor de deur - tijd om te stampen! Je pakt je geschiedenisboek erbij en maakt aantekeningen op je gloednieuwe flashcards. Op de voorzijde schrijf je de belangrijkste begrippen en gebeurtenissen, op de achterzijde noteer je de bijbehorende uitleg - aangevuld met jaartallen en kleine tekeningetjes. Als je hiermee klaar bent, schuif je je boek aan de kant en begin je jezelf te overhoren. Je pakt de flitskaarten één voor één op, leest de voorkant en probeert je te...

  Lees meer
 • Onze studietips voor de eindexamens
  Onze studietips voor de eindexamens
  402 Views

  Het einde van je schoolcarrière komt in zicht. Wat ga jij doen als je dat gewilde papiertje eenmaal in de pocket hebt? Op vakantie met je vrienden of lekker luieren? Ga je een studie beginnen, aan het werk of een jaartje ertussenuit? Wat je plannen ook zijn, het wordt vast een fantastische tijd. Voordat de pret kan beginnen, moet je eerst echter wel nog de eindexamens doorkomen. Een flinke klus, maar met onze studietips gaat het je zeker lukken. Succes!

  Lees meer
 • Flashcards helpen je bij het halen van goede cijfers
  Flashcards helpen je bij het halen van goede cijfers
  526 Views

  Zuchtend lees je de bladzijde van je studieboek nog een keer door. Je staart naar de definities, de uitleg en de voorbeelden tot de letters beginnen te dansen. Je hebt deze stof gisteren nog doorgenomen, maar het lijkt maar niet te blijven hangen. Op het moment dat je de ene zin leest, lijk je de andere alweer vergeten te zijn. Je probeert een gevoel van paniek te onderdrukken. De tentamenweek nadert al snel en je moet deze vakken écht halen. Wat nu?

  Lees meer
 • Hoe maak je een goede samenvatting?
  Hoe maak je een goede samenvatting?
  507 Views

  Met een samenvatting leer je snel en gestructureerd. Maar hoe maak je zo’n samenvatting nou eigenlijk? We geven je graag een paar tips

  Lees meer
 • Hoe gebruik je flashcards?
  Hoe gebruik je flashcards?
  802 Views

  Heb je binnenkort een belangrijke toets, tentamen of staat er een overhoring op de planning? Bereid je dan goed voor door je eigen flashcards te maken. Weet je niet goed hoe je flashcards moet gebruiken? Geen zorgen. We geven je graag verschillende tips zodat je zeker weet dat je goed scoort! Lees snel verder voor onze handige tips en leermethodes.

  Lees meer
 • Examens 2020 – ben jij er klaar voor?
  Examens 2020 – ben jij er klaar voor?
  1735 Views

  De examens komen er weer aan. Een spannende tijd voor zowel de leerlingen als de docenten. Iedereen wil natuurlijk slagen, maar wat moet je daar nou voor doen? Het lijkt misschien overweldigend om voor alle vakken zo veel te moeten leren. Waar moet je beginnen? En wanneer zijn de examens eigenlijk dit jaar?  

  Lees meer
 • Bijles of huiswerkbegeleiding
  Bijles of huiswerkbegeleiding
  1743 Views

  Iedereen heeft wel eens wat moeite met een bepaald vak. Sommige mensen zijn nou eenmaal beter in Engels dan in wiskunde. Of ben je juist beter in scheikunde dan in Frans? Er is geen enkele reden om niet wat hulp te vragen als je dat kan gebruiken! Zeker als er toetsen of examens aankomen, of je gemiddelde is wat aan de lage kant, dan kan het fijn zijn als je een steuntje in de rug kunt krijgen. In zulke situaties kan het dus goed zijn om huiswerkbegeleiding of bijles te krijgen.

  Lees meer
 • Hoe weet ik of dit een studie voor mij is?
  Hoe weet ik of dit een studie voor mij is?
  1290 Views

  Je studiekeuze is heel belangrijk en bepalend voor de rest van je leven. Vandaar dat veel toekomstige studenten flink stressen bij het moment van hun studiekeuze. En ook bij het starten van de opleiding twijfelen nog veel studenten of ze nou wel de juiste keuze hebben gemaakt. Hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt?

  Lees meer
 • Flashcards naast de studie
  Flashcards naast de studie
  1814 Views

  De afgelopen weken heb je geleerd hoe je het beste met Flashcards kan werken. Maar wat kun je er nou nog meer mee doen dan studeren voor school? In dit blog bespreken we een aantal andere manieren waarop je Flashcards zou kunnen gebruiken.

  Lees meer
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)