Blog navigation

Woordkaartjes

Heb je geen zin in het maken van lange samenvattingen, maar wil je wel aan de slag met het effectief, snel en leuk leren van de stof voor je toets of tentamen? Bekijk dan ons aanbod woordkaartjes en kies het formaat dat past bij het vak dat je wilt gaan leren.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Woordkaartjes bestellen

Bij Flashcards.nl hebben we een breed aanbod aan verschillende soorten woordkaartjes. Ons aanbod bestaat uit kaartjes in verschillende kleuren, formaten en voordeelpakketten. Zoals je misschien al is opgevallen, heb je bij ons de keuze uit A6- en A7-kaartjes. De A7-kaartjes zijn kleiner dan de A6-kaartjes. Dit maakt dat je dit formaat goed kunt gebruiken voor het leren van woordjes of korte definities.

Heb je wat meer ruimte nodig om je leerstof op kwijt te kunnen? Dan kun je beter voor onze A6-woordkaartjes kiezen. Dit formaat is twee keer zo groot als de A7-kaartjes. Zo heb je voldoende ruimte om de informatie te noteren. Ben je net als wij fan van mix and match? Bekijk dan eens ons aanbod bijpassende Stabilo pennen en markers. Hiermee maak je je notities leuk, opvallend en bijpassend bij het kaartje. Hiermee maak je je woordkaartjes vrolijk waardoor het leren gelijk een stuk leuker wordt!  

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan vooral contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een mailtje via info@flashcards.nl, DM ons via Instagram chats of stuur ons een WhatsAppje via 0623781597. We beantwoorden je vragen graag zodat je de juiste keuze maakt.

Heb je de gewenste woordkaartjes gevonden en heb je je bestelling succesvol afgerond? Lees dan ook eens een van onze leuke blogartikelen op ons blog. Hierop vind je leuke artikelen over hoe je de woordkaartjes het beste kunt gebruiken en geven we je tips over hoe je je goed kunt voorbereiden op de komende toetsen of tentamens.