Blog navigation

Flitskaarten

Met de flitskaarten van Flashcards.nl weet je zeker dat je goed voorbereid je toetsen, examens of tentamens in gaat. Je onthoudt namelijk veel meer van de stof wanneer je alles kort en bondig opschrijft. Wil jij ook je eigen flitskaarten maken? Bekijk dan hieronder ons aanbod.

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Flitskaarten bestellen

Flitskaarten zijn er in verschillende kleuren en formaten. Maar welke moet je dan kiezen? Dat is afhankelijk van de stof die je gaat leren. Bij Flashcards.nl heb je de keuze uit drie verschillende maten, namelijk A6-, A7- en A7 half-formaat. De A7-kaartjes zijn kleiner dan de A6-kaartjes en zijn perfect voor het leren van korte definities. Ga je woordjes leren? Kies dan voor het A7 half-formaat, speciaal gemaakt voor dit doeleinde.

Heb je wat meer ruimte nodig om je stof op te schrijven? Kies dan voor onze A6-kaartjes. Deze zijn twee keer zo groot als de A7-kaartjes en worden vaak gebruikt voor vakken met meer theorie. Denk bijvoorbeeld aan geschiedenis en biologie. Wil je je flitskaarten helemaal afmaken? Schrijf de informatie dan op met een van onze Stabilo pennen en markers in bijpassende kleur. Zo zijn je flitskaarten overzichtelijk én kleurrijk.

Contact opnemen met Flashcards.nl

Heb je vragen over een van onze flashcards, flitskaarten of Stabilo producten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via info@flashcards.nl, chat met ons via Instagram chats of WhatsApp ons via 0623781597. We denken graag met je mee zodat je de juiste keuze maakt.

Wist je dat we ook een blog hebben? Hierop staan leuke artikelen over hoe je de flitskaarten bijvoorbeeld het beste gebruikt en hoe je je goed kunt voorbereiden op de examens van de komende tijd. Ook leggen we je uit hoe bijles of huiswerkbegeleiding heel veel goeds kunnen doen voor het opkrikken van je cijfers.