Flashcards.nlReview schrijven

Win 25 euro shoptegoed met jouw review

Wij vinden het belangrijk om naar onze klanten te luisteren, daarom kan je bij jouw bestelling aangeven of je een review achter wilt laten of niet. Een review helpt anderen bij het maken van de juiste keuze en ons bij het verbeteren van Flashcards.nl.

Als dank voor jouw beoordeling verloten wij 25 euro shoptegoed per 25 reviews. De winnaars krijgen per e-mail een bericht en zullen op deze pagina worden vermeld. Een winnaar wordt willekeurig gekozen. Positieve, negatieve, uitgebreide en ‘one-click’ reviews maken allemaal evenveel kans.

Hoe kan ik een review achterlaten?

Als je een bestelling plaatst kan je bij het invoeren van jouw gegevens aangeven dat je een review wilt schrijven. Je zal enkele dagen na ontvangst van jouw producten een e-mail ontvangen van onze onafhankelijke partner WebwinkelKeur met een link waarmee je jouw review kunt plaatsen.

One-click reviews

Wil je liever geen uitgebreide beoordeling achterlaten? Geen probleem! Wij zijn ook heel erg blij met een ‘one-click’ review. Hierbij hoef je enkel op een schaal van 1 tot 5 aan te geven hoe jij jouw bestelling beoordeelt. Je maakt bij een ‘one-click’ review net zoveel kans op het shoptegoed als een uitgebreide beoordeling.