Flashcards.nlRetourbeleid

Retourbeleid

Tot 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen kan je deze, zonder opgave van reden, aanmelden voor retour. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Wij zullen na de melding het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terugstorten via de door jou gebruikte betaalmethode.

Annuleren

Als jouw bestelling nog niet verzonden is, dan kan je deze annuleren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina, hiermee voorkomen we dat het pakket onnodig heen en weer gestuurd wordt.

Bestelling nog niet ontvangen

Bestellingen die al verzonden zijn kunnen wij helaas niet meer annuleren. Wel kan je alvast het onderstaande formulier invullen, dan krijg je van ons een retourlabel waarmee je jouw bestelling direct terug kunt sturen.

Ben je toevallig thuis als jouw bestelling wordt bezorgd? Dan kan je het pakket weigeren, deze wordt dan automatisch retour gestuurd. Zou je het ons willen laten weten als je dit doet? Dan kunnen wij er rekening mee houden.

Retourvoorwaarden

Het retourneren van jouw bestelling is aan de volgende voorwaarden gebonden:

1.
Jouw retouraanvraag is gedaan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling en aan ons kenbaar gemaakt via onderstaand formulier of één van de opties op onze contactpagina.
2.
Nadat je een de retourzending bij ons hebt aangemeld heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
3.
Je bent zorgvuldig met het product omgegaan, hebt deze alleen geïnspecteerd zoals je dat ook in de winkel zou mogen doen en gebruikt in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.
4.
Het product wordt in zo origineel mogelijke staat en verpakking teruggestuurd.

Bestelling retourneren

Volg de onderstaande stappen om jouw bestelling retour te sturen:

1.
Vul het formulier onderaan deze pagina in of neem contact met ons op via de contactpagina.
2.
Wij zullen jou zo snel mogelijk per e-mail een retourlabel sturen en een overzicht van locaties waar je het pakket af kunt geven.
3.
Maak het pakket goed dicht met tape en plak het retourlabel erop. Je hoeft verder niets in te vullen, aan de hand van het retourlabel kunnen wij zien dat het pakket van jou afkomstig is.
4.
Lever het pakket in bij één van de afleverlocaties. Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terugstorten via de door jou gebruikte betaalmethode.

Retourformulier

Neem contact met ons op via de contactpagina, of vul het onderstaande formulier in, om een retouraanvraag te doen.