Flashcards.nlNotitiekaartjes

Zet je gedachten op een rijtje met onze handige notitiekaarten

Een lange, saaie treinrit: hét perfecte moment om alvast een beginnetje te maken aan het huiswerk van volgende week, besluit je. Met je studieboek op schoot en een koffie binnen handbereik ga je aan de slag. Bij gebrek aan een notitieboek schrijf je je aantekeningen in de kantlijn van je studieboek - zo goed en zo kwaad als dat kan in een wiebelende trein. Een paar dagen later ga je op zoek naar de aantekeningen die je in de trein maakte. Na heel wat geblader kom je ze eindelijk tegen. Je schrikt: de hele bladzijde zit onder de inktvlekken!

Hou je notities netjes en overzichtelijk met een notitiekaartje

Of je nou aan het studeren bent of in een vergadering zit: af en toe heb je behoefte om even snel een kleine notitie te maken. Je kunt hiervoor natuurlijk gebruikmaken van een notitieboek, maar het is niet altijd prettig om een heel boek mee te moeten nemen. Voor kleine, korte aantekeningen bieden notitiekaarten een goede oplossing. Dit zijn kleine, gelinieerde kaartjes van karton. Perfect voor het noteren van het wekelijkse boodschappenlijstje of voor het maken van aantekeningen tijdens een belangrijk telefoongesprek!

Onze tips voor het gebruik van notitiekaarten

Ben je scholier of student en zoek je regelmatig wat extra informatie op om de stof uit je studieboek te kunnen begrijpen? Schrijf deze informatie dan op een notitiekaartje en bewaar dit kaartje tussen de betreffende bladzijden in je boek. Zo kun je de informatie later makkelijk terugvinden! Doordat onze notitiekaarten zijn gemaakt van 300 grams natuurkarton, blijven ze lang mooi en zullen ze niet kreuken.
Bewaar je je notitiekaartjes het liefst allemaal op één plek? Investeer dan in een mooie kaartenbak en een aantal index-tabbladen. Hiermee kun je je notitiekaartjes bijvoorbeeld op alfabet of op onderwerp sorteren. Let wel op: kaartenbakken en notitiekaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zorg er dus voor dat je kaarten in je kaartenbak passen! Onze kaarten zijn verkrijgbaar in A6, A7 en A8-formaat.
Maak bij het maken van je aantekeningen gebruik van gekleurde markeerstiften. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt er tevens voor dat je de informatie beter zult onthouden! Onderzoek wijst namelijk uit dat je informatie in kleur beter onthoudt.

Een multifunctioneel product

Onze notitiekaarten zijn niet alleen handig om belangrijke (of minder belangrijke) zaken op te noteren, maar kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Zo kun je deze kaarten bijvoorbeeld gebruiken als spiekbriefje tijdens een presentatie. Ook zijn deze kaarten geschikt als bedankkaartjes. Ben je aan het studeren voor een belangrijke toets, tentamen of examen? Ook dan komen deze kaarten goed van pas. Je kunt onze notitiekaarten namelijk gebruiken om jezelf te overhoren. Schrijf een de vraag op de voorkant van het kaartje en noteer het bijbehorende antwoord op de achterkant. Leg het kaartje vervolgens op tafel met de antwoordzijde naar beneden, en probeer de vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Hoe meer je oefent, hoe beter je de stof zal beheersen!

Ontdek ons assortiment

Maak je graag korte, kleine notities, maar is er geen ruimte in je tas voor een notitieboek? Of heb je binnenkort een belangrijke presentatie en lijkt het je fijn om een geheugensteuntje te hebben? Onze notitiekaarten bieden de oplossing. In ons assortiment vind je gelinieerde notitiekaarten in verschillende formaten en kleuren. Heb je een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!